Katalogot PRIMA Enterieri

примерок за инспирација

сите флаери

Актуелни флаери

Јануари 2021.

Останати флаери

 • октомври 2020.

  Хрватски мебел во срцето на секој дом
  Хрватски мебел во срцето на секој дом

  Понудата важи од 01.10.2020 до 31.10.2020 или додека траат залихите.

  Превземи го флаери
 • септември 2020.

  Каталогот PRIMA Enterieri 2020
  Каталогот PRIMA Enterieri 2020

  Понудата важи до 31.12.2020 година. или додека не траат акциите.

  Превземи го флаери
 • септември 2020.

  Модерни, функционални и инспиративни решенија
  Модерни, функционални и инспиративни решенија

  Понудата важи од 1.09.2020 до 26.09.2020 или додека траат залихите

  Превземи го флаери
 • јули 2020.

  Летно освежување на Вашиот дом
  Летно освежување на Вашиот дом

  Понудата важи од 27.07.2020 до 31.08.2020 или додека траат залихите

  Превземи го флаери
 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет