ТВ маси

29 Продукти

Постави опаѓачки
 1. Комода ТВ 2 фиоки, Порта
  Комода ТВ 2 фиоки, Порта
  ден 9.087,60/1.206,13€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Комода ТВ 2 фиоки со 2 врати, Амелиа 180
  Комода ТВ 2 фиоки со 2 врати, Амелиа 180
  Најниско ден 41.013,60/5.443,44€ До ден 41.608,80/5.522,44€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Комода ТВ 2 фиоки со 2 врати, Амелиа 210
  Комода ТВ 2 фиоки со 2 врати, Амелиа 210
  ден 43.395,00/5.759,51€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Комода ТВ висечкa 2 фиоки, Амелиа 70
  Комода ТВ висечкa 2 фиоки, Амелиа 70
  ден 28.114,20/3.731,40€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ, Барселона
  Комода ТВ, Барселона
  Најниско ден 29.925,00/3.971,73€
  • Hit
  ТВ комода 150, Меандар
  ТВ комода 150, Меандар
  ден 8.847,75/1.174,30€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Hit
  ТВ комода 150, Меандар
  ТВ комода 150, Меандар
  ден 10.323,00/1.370,10€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Sale
  • Premium
  ТВ комода, Салерно
  ТВ комода, Салерно
  Најниско ден 31.500,00/4.180,77€
 2. ТВ комода 150, Делта
  ТВ комода 150, Делта
  ден 9.600,00/1.274,14€
  Достапно во повеќе варијанти
 3. ТВ комода 210, Делта
  ТВ комода 210, Делта
  ден 11.100,00/1.473,22€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Комода ТВ висечка 2 фиоки, Либерта 70
  Комода ТВ висечка 2 фиоки, Либерта 70
  ден 23.479,20/3.116,23€
  Достапно во повеќе варијанти
 4. Комода ТВ 2 фиоки и 2 врати, Јулија
  Комода ТВ 2 фиоки и 2 врати, Јулија
  ден 14.460,00/1.919,17€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Комода 3 фиока,Давос
  Комода 3 фиока,Давос
  ден 13.800,00/1.831,57€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Kомода со 4 врати, Либерта
  Kомода со 4 врати, Либерта
  ден 24.099,60/3.198,57€
  Достапно во повеќе варијанти
 5. ТВ комода 2 врати, Луна
  ТВ комода 2 врати, Луна
  ден 5.943,50/788,84€
  Достапно во повеќе варијанти
 6. Комода ТВ 2 фиока, Јулија
  Комода ТВ 2 фиока, Јулија
  Најниско ден 8.493,60/1.127,29€ До ден 8.527,80/1.131,83€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Комода 1 фиока,Давос
  Комода 1 фиока,Давос
  ден 9.248,40/1.227,47€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Комода ТВ 2 фиоки 2 врати, Либерта 210
  Комода ТВ 2 фиоки 2 врати, Либерта 210
  ден 32.933,40/4.371,01€
  Достапно во повеќе варијанти
 7. Комода ТВ 1ВР+1ВР/ОТК, Луна
  Комода ТВ 1ВР+1ВР/ОТК, Луна
  ден 8.134,50/1.079,63€
  Достапно во повеќе варијанти
 8. Комода ТВ 2 врати и 1 фиоки, Капрун
  Комода ТВ 2 врати и 1 фиоки, Капрун
  ден 11.014,80/1.461,92€
  Достапно во повеќе варијанти
 9. Комода ТВ 3 фиоки и 2 врати, Порта
  Комода ТВ 3 фиоки и 2 врати, Порта
  ден 12.795,00/1.698,19€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Комода ТВ висечка 2 фиоки, Либерта 90
  Комода ТВ висечка 2 фиоки, Либерта 90
  Најниско ден 22.440,60/2.978,38€ До ден 24.487,80/3.250,09€
  Достапно во повеќе варијанти
 10. ТВ комода 2 врати отвор 135, Јулија
  ТВ комода 2 врати отвор 135, Јулија
  ден 7.954,20/1.055,70€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Комода ТВ 2 фиоки 2 врати, Либерта
  Комода ТВ 2 фиоки 2 врати, Либерта
  ден 31.539,00/4.185,94€
  Достапно во повеќе варијанти
 11. Висока витрина со стаклени врати, Порта
  Висока витрина со стаклени врати, Порта
  ден 15.289,20/2.029,23€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Hit
  Tв комода, Баден
  Tв комода, Баден
  Најниско ден 8.393,70/1.114,04€ До ден 8.624,60/1.144,68€
  Достапно во повеќе варијанти

29 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK