Клуб маси

17 Продукти

Постави опаѓачки
  • Premium
  Kлуб маса , Давос
  Kлуб маса , Давос
  ден 12.050,40/1.599,36€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Клуб маса 1 фиока ,Порта
  Клуб маса 1 фиока ,Порта
  ден 8.750,40/1.161,38€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Kлуб маса овална , Давос
  Kлуб маса овална , Давос
  ден 9.245,25/1.227,06€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Kлуб маса 2 фиоки, Јулија
  Kлуб маса 2 фиоки, Јулија
  ден 5.662,20/751,50€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Sale
  • Premium
  Клуб маса, Паскал
  Клуб маса, Паскал
  Најниско ден 5.780,25/767,17€
  • Sale
  • Premium
  Клуб маса, Квадро
  Клуб маса, Квадро
  Најниско ден 8.261,25/1.096,46€
  • Sale
  • Hit
  Клуб маса , Леон
  Клуб маса , Леон
  Најниско ден 4.725,00/627,12€
  • Sale
  • Premium
  Клуб маса, Антон
  Клуб маса, Антон
  Најниско ден 18.827,20/2.498,80€
  • Sale
  • Premium
  Клуб маса, Барселона
  Клуб маса, Барселона
  Најниско ден 17.734,80/2.353,81€
  • Sale
  • Premium
  Клуб маса, Салерно
  Клуб маса, Салерно
  Најниско ден 17.734,80/2.353,81€

17 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK