Фотељи

16 Продукти

Постави опаѓачки
  • New
  Фотеља, Тундра
  Фотеља, Тундра
  Најниско ден 11.250,00
  Фотеља, Палманова
  Фотеља, Палманова
  Најниско ден 20.648,55
  • New
  Фотеља, Калчар
  Фотеља, Калчар
  Најниско ден 36.330,00
  • New
  Фотеља, Одеса
  Фотеља, Одеса
  Најниско ден 13.013,00
  Фотеља, Лиса
  Фотеља, Лиса
  Најниско ден 22.395,00
  Фотеља , Виктор
  Фотеља , Виктор
  Најниско ден 20.077,50
  • New
  Фотелја, Томас
  Фотелја, Томас
  Најниско ден 25.025,00
  Фотеља, Дора
  Фотеља, Дора
  Најниско ден 16.987,50
  Фотеља II, Катаниа
  Фотеља II, Катаниа
  Најниско ден 25.718,00
  Фотеља II,Овиедо
  Фотеља II,Овиедо
  Најниско ден 30.022,85
  Фотеља , Овиедо
  Фотеља , Овиедо
  Најниско ден 30.022,85
  • New
  Фотелја, Вермонт
  Фотелја, Вермонт
  Најниско ден 12.810,00
  Фотеља,Катаниа
  Фотеља,Катаниа
  Најниско ден 25.718,00
  Фотеља, Дора
  Фотеља, Дора
  Special Price ден 16.987,50 Регуларна цена ден 22.650,00
  Фотеља на развлекување, Мирна
  Фотеља на развлекување, Мирна
  Најниско ден 9.489,42
  Фотеља, Хенрика
  Фотеља, Хенрика
  Special Price ден 17.992,50 Регуларна цена ден 23.990,00

16 Продукти

Постави опаѓачки
 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет