Ормари

12 Продукти

Постави опаѓачки
  Ормар 2Д со 2 фиоки , Јуниор
  Ормар 3Д со 2 фиоки,Јуниор
  Најниско ден 13.384,80
  Ормар 2Д, Јуниор
  Ормар 2Д, Јуниор
  Најниско ден 11.800,80
  Орамр висечки 2Д, Јуниор
  Орамр висечки 2Д, Јуниор
  Најниско ден 4.672,80
  Ормар 2Д ниска со фиоки , Јуниор
  Ормар 2Д ниска со фиоки , Јуниор
  Најниско ден 10.792,80
  Ормар аголен,Јуниор
  Ормар аголен,Јуниор
  Најниско ден 13.384,80
  Ормар клизен,Јуниор
  Ормар клизен,Јуниор
  Најниско ден 16.984,80
  Ормарче 2Д висечки за мост,Јуниор
  Ормарче 2Д висечки за мост,Јуниор
  Најниско ден 5.320,80
  Ормар со кутија за складирање,Јуниор
  Ормар со кутија за одлагање , Јуниор
  Најниско ден 9.208,80
  Ормар 3Д со 2 фиоки , Јуниор
  Ормар 3Д со 2 фиоки , Јуниор
  Најниско ден 18.928,80
  Ормар со работна маса , Јуниор
  Ормар со работна маса , Јуниор
  Најниско ден 9.208,80
  Ормар 1 Д комбиниран, Јуниор
  Ормар 1 Д комбиниран, Јуниор
  Најниско ден 7.552,80
  Ормар 1 Д со полица, Јуниор
  Ормар 1 Д со полица, Јуниор
  Најниско ден 6.976,80

12 Продукти

Постави опаѓачки
 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет