Ормари

21 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Ормар 1 Д со полица, Јуниор
  Ормар 1 Д со полица, Јуниор
  Најниско ден 7.838,40/1.040,33€
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар 1 Д комбиниран, Јуниор
  Ормар 1 Д комбиниран, Јуниор
  Најниско ден 8.485,20/1.126,18€
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар со маса за пишување,Јуниор
  Ормар со работна маса , Јуниор
  Најниско ден 10.345,80/1.373,12€
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар 3Д со 2 фиоки,Јуниор
  Ормар 3Д со 2 фиоки , Јуниор
  Најниско ден 21.266,40/2.822,54€
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар лизгачки, Јуниор
  Ормар клизен,Јуниор
  Најниско ден 19.082,40/2.532,67€
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар лизгачки, Јуниор
  Ормар аголен,Јуниор
  Најниско ден 15.037,80/1.995,86€
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар 2Д ниска со фиоки , Јуниор
  Ормар 2Д ниска со фиоки , Јуниор
  Најниско ден 12.125,40/1.609,32€
  Попуст: 40%
  • Sale
  Oрмар 1Д комбиниран , Анди
  Oрмар 1Д комбиниран , Анди
  ден 3.356,25/445,45€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Oрмар 1Д, Анди
  Oрмар 1Д, Анди
  ден 6.809,25/903,74€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Oрмар 2Д/2Л, Анди
  Oрмар 2Д/2Л, Анди
  ден 11.106,75/1.474,12€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Oрмарче за мост 2Д/2Л ниско, Анди
  Oрмарче за мост 2Д/2Л ниско, Анди
  Најниско ден 3.186,00/422,85€ До ден 3.607,50/478,80€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  2Д ормар за мост 2Д/2Л висок, Анди
  2Д ормар за мост 2Д/2Л висок, Анди
  ден 4.732,50/628,11€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Oрмар 1Д комбиниран , Анди
  Oрмар 1Д комбиниран , Анди
  ден 3.356,25/445,45€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Висечко ормарче 2Д, Јуниор
  Орамр висечки 2Д, Јуниор
  Најниско ден 5.249,40/696,72€
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар 2Д, Јуниор
  Ормар 2Д, Јуниор
  Најниско ден 13.258,20/1.759,67€
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар 2Д со фиоки , Јуниор
  Ормар 3Д со 2 фиоки,Јуниор
  Најниско ден 15.037,80/1.995,86€
  Попуст: 25%

21 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK