Пристигнаа Деновите со ХИТ цени во сите салони на Прима

И овој мај се радуваме на Деновите со ХИТ цени во Прима! Побрзајте во салоните на Прима и искористете  ги попустите до 40 % на спалните соби како и до 45 % намалување на дел од нашиот асортиман.

 

Најголемата радост е тогаш кога куќата полна со гости! За време на Деновите со ХИТ цени, искористете го попустот од 42 % на трпезариските столици Реа.

 

 

Време е за опуштено гледање на омилената хит серија на нашите лежаи кои за време на Деновите со ХИТ цени се со попуст од 42 %.

 

 

И убаво и корисно. Таков е нашиот орман Адам кој за време на Деновите со ХИТ цени е со попуст од 45 %.

 

 

Дора Макс е аголна гарнитура создадена да биде централен дел во дневната соба. За време на Деновите со ХИТ цени побарајте ја во сите наши салони со попуст од 45 %.   

 

 

Време е за добар сон. Дојдете во нашите салони и искористете го попустот од 40 % на нашите спални соби.

 

Дизајн на ентериер во салоните на Прима

Услугата дизајн на ентериер е процес потполно прилагоден на индивидуалните потреби и визии на нашите купувачи кои во понудата можат да пронајдат идеално решение за секој ентериер, независно од стилот и дизајнот на домот како и големината на буџетот и квадратурата со која располагаат.

Нашите специјалисти за дизајн на ентериер во потполност ќе се посветат на вашите потреби и желби, ќе ја пренесат вашата визија за ентериерот во идејно решение, а потоа ќе креираат дом по ваша мерка.

Можете да ги проверите локациите на нашите салони тука.

Се гледаме!

 

*попустот важи од 4.5. до 9.5.2023 во сите салони на Прима. Попустите не се собираат и меѓусебно се исклучуваат.

Сподели:

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK