Примамлива среда повторно е тука за вас во сите салони на Прима мебел!

14.04.2021. ја одбележуваме ПРИМАмливата среда во која како  и во секоја Примамлива среда ќе имаме одлични попусти!

Оваа среда искористете го попустот од 40% на модуларните и блок кујни и 35% на трпезариските маси и столици во сите салони на Прима.

Не ја пропуштајте нашата најнова колекција на мебел и опремете го својот дом со исти декори и бои.

Освен посебните попусти, искористете ја и единствената можност за опремиување на ентериерот прилагоден на индивидуалните желби и потреби како и можност за плаќање до 48 рати.

Со бесплатно мерење во вашиот дом, предлог за целосно идејно решение и соеветување за уредување на ентериер од страна на нашите продажни советници, опремување на просторот постанува удобно и незаборавно искуство.

Се гледаме!

*Акциите не се собираат, и важат само на 14.04.2021.

Сподели:

 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет