Почнуваат деновите на Прима со ХИТ цени!

Посетете ги салоните на Прима и откријте ги дополнително намалените цени на одбрани производи, како и попустот од 40 % на сите трпезарии.

 

Понекогаш се случува и тоа: да дојдат денови во кои желбите се исполнуваат. Добре дојдовте во Деновите на ХИТ цени на Прима што траат до 17.5 и искористете го попустот од 50 % на францускиот лежај Адриана.  

 

 

Доволно е само да се испружите и веќе се наоѓате во вашата лична комфорна зона. Дојдете во Прима каде што за време на Деновите со ХИТ цени ќе добиете одличен попуст од 45 % за гарнитурата за седење Алегра и 40 % за лежајот Брач.

 

 

 

 

Со еден „удар“ до две одлични решенија; кујната Уна е идеална за мали простории и уште е на попуст од 44 % за време на Деновите со ХИТ цени во Прима!

 

 

Вашата нова дефиниција за добра трпезарија. Повелете во нашите салони и за време на Деновите со ХИТ цени, искористете го попустот од 40 % на сите трпезарии.

 

 

Дизајн на ентериер во салоните на Прима

Услугата дизајн на ентериер е процес потполно прилагоден на индивидуалните потреби и визии на нашите купувачи кои во понудата можат да пронајдат идеално решение за секој ентериер, независно од стилот и дизајнот на домот како и големината на буџетот и квадратурата со која располагаат.

 

Ако сте заинтересирани за услугата јаветени се преку емаил инфо.мебел@прима-намјестај.хр или пополнете го контакт образецот со избирање на услугата дизајн на ентериер во менито и кратко опишете ни го просторот кој би сакале да го дизајнирате (цел, квадратура, специфичност итн.), со наведување во кој најблисок салон на Прима би сакале да се одржи состанокот.

 

Освен посебните попусти, искористете ја и единствената можност за опремување на ентериерот прилагоден на индивидуалните желби и потреби како и можност за плаќање до 48 рати.

 

 

*попустот важи од 12. до 17.05.2022 во сите салони на Прима. Попустите не се собираат и меѓусебно се исклучуваат.

 

Се гледаме!

Сподели:

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет