Опремете ја вашата спална соба со попуст до 50%!

Одлична акција на програмата за спиење

Слатки соништа со одличната акција на ПРИМА!

Погледнете во светот на спалните соби на ПРИМА и пронајдете целосно решение со супер попуст! Побрзајте на одличната акција за спиење на ПРИМА!

Од 15. до 20.4. во сите салони на ПРИМА, ве очекуваат попусти од  35 % на спалните соби и кревети.

Пронајдете совршен душек произведен на ПРИМА со попуст до 50 %.

Клучен за добар одмор е кревет со вистински состав што има правилна и координирана комбинација од кревет, подница, перница и душек – токму според вашите навики за спиење. Новиот каталог ќе ви помогне да донесете правилна одлука за вашиот здрав сон.

Ѕирнете во светот на соништата на ПРИМА и пронајдете го решението за себе - од комплетни спални соби до одделни елементи кои на крајот на денот ќе ви пружат пријатен сон.

* Попустите важат од 15.04. до 20.04.2021 година во сите салони на ПРИМА. Акциите не се собираат и се исклучуваат меѓусебно.

Сподели:

 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет