Нова ПРИМАмлива среда во нашите салони!

Оваа ПРИМАмлива среда е тука за да ви донесе многу попусти на нашиот асортиман.

Оваа ПРИМАмлива среда ви носи 40 % попуст на тапацираните гарнитури, регали и комоди, како и 20 % намалување на декорациите за дом ЦОЦО маисон.

 

 

Освен посебните попусти, искористете ја и единствената можност за опремиување на ентериерот прилагоден на индивидуалните желби и потреби како и можност за плаќање до 48 рати.

 

Дизајн на ентериер во салоните на Прима

 

Услугата дизајн на ентериер е процес потполно прилагоден на индивидуалните потреби и визии на нашите купувачи кои во понудата можат да пронајдат идеално решение за секој ентериер, независно од стилот и дизајнот на домот како и големината на буџетот и квадратурата со која располагаат.

 

Ако сте заинтересирани за услугата јаветени се преку емаил инфо.мебел@прима-намјестај.хр или пополнете го контакт образецот со избирање на услугата дизајн на ентериер во менито и кратко опишете ни го просторот кој би сакале да го дизајнирате (цел, квадратура, специфичност итн.), со наведување во кој најблисок салон на Прима би сакале да се одржи состанокот.

 

 

*Акциите не се собираат, и важат само на 25.1.2023.

Сподели:

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK